Съдбата на Пловдивския панаир остава нерешна, след като местният Общински съвет

...
Съдбата на Пловдивския панаир остава нерешна, след като местният Общински съвет
Коментари Харесай

Липса на кворум отложи решението на общинарите за Пловдивския панаир

Съдбата на Пловдивския панаир остава нерешна, след като локалният Общински съвет не събра кворум и по този начин плануваното за през днешния ден извънредно  съвещание не се състоя. Това докара до напрежение и неодобрение от страна на протестиращи жители, които се събраха в отбрана на общинския дял в Панаира. 

Кметът на Пловдив Здравко Димитров, изрично съобщи, че ще апелира решението, взето от Общинския съвет края на декември 2022 година, с което се дава право акциите на Община Варна да бъдат добити от сдружението “Пълдин туринвест ”, чийто притежател е Георги Гергов. 

“В този политически цирк няма да участваме. Абсолютно безпредметно е да имаме изключителни сесии и да идват хора, които желаят да вземат думата. Днес в Пловдив имаме 7 народни представители. Вместо Вигенин през днешния ден да идва тук, можеше да попита ръководителя на партията какво тъкмо се е случило с Пловдивския панаир през 2006 година и от кое място е почнала сагата ”, съобщи локалният водач на ГЕРБ Иван Тотев, представен от Нова тв.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР